En populær trend er industriel indretning som kommer af, at man lader sig inspirere af de rå materialer og den unikke stil som den industrielle verden, kan bidrage med. Det skal være råt og men også charmerende, hvorfor denne indretningstil, kan være relativt svær at benytte. Jeg vil i dagens blogopslag give dig 3 råd, som kan vejlede og inspirere dig til at give dig i kast med et industrielt indretningsprojekt. Jeg vil blandt andet tage udgangspunkt i et indretningsprojekt jeg lavede for nyligt, hvor jeg indrettede en lille bar med et industrielt look.

Tip 1 – Synliggør materialer:

De vigtigste i industrielt design er at lade rå materialer stå frem, så man kan udnytte deres rå og karakteristiske egenskaber. Vælg gerne tunge materialer som stål eller jern og lad mange tre overflader stå frem umalede. Sørg dog også for at bevarer den charmerende stemning ved at have rigeligt med lys. For mange og rustikke materialer, kan gøre rummet mere eller mindre dunkelt at se på, hvorfor det kan anbefales at have godt med lys.

Tip 2 – Udnyt rummet:

De fleste rum kommer som regel med deres egne industrielle materialer. På billede af baren jeg designede for nyligt, var vandrørerende over den synlige. Med hvilken som helst anden indretningsstil, ville jeg nok have foretrukket at lukke af til rørende, men i dette tilfælde bidrog de til udtrykket – og sparede derved alle for en masse arbejde. Store loftsbjælker, stål søjler eller murstensvægge kan være gemt bag maling, men kan være en nem måde at trække industrielle elementer med ind i rummet.

Tip 3 – Find materialer:

Materialer som passer ind i dette design, er relativt unikke og findes derfor bedst i antikvikarer eller på loppemarkeder. Der er dog også på det seneste begynd at være firmaer der laver lamper og vaske med et industrielt look, som kan være værd at kigge på, da de kan sparer dig lidt tid. I byggemarkeder kan du finde rør og træplader mm. som i ubehandlet form, nemt kan forekomme industrielle i deres udseende.

Brug værktøjer som pinterest og eller instragram til at finde inspiration til en stil som du kunne tænke dig i dit hjem. Ønsker du assistance med et indretningsprojekt, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.