For noget tid siden havde jeg et indretningsprojekt hos Better Collective, hvor de bad mig om at indrette deres fælles arbejdslokaler, således at mange kunne sidde i et samlet rum, og dog alligevel arbejde individuelt og uafhængigt af hinanden. Dette var en relativt kompliceret opgave, da et sådan arbejdsrums vigtigste egenskab er, at der er relativt lydisoleret, således at vedkommende der arbejder ikke blot undgår at bliver generet –  men heller ikke er til gene for andre.

Løsningen blev som det kan ses på billedet en lænestolsløsning fra Podmeeting fra Martela med integreret skrivebord, hvor arbejdet kan foregå uden alt for mange forstyrrelser. Stolens høje ryglæn omkranser en del af den arbejdendes udsyn således at vedkommende ikke forstyrres af de omkringliggende stole. Derudover er ryglænet beklædt med lyddæmpende materialer, der gør at en del af rummets lyde ikke når ind til den arbejdende.

En fordelagtig del af denne løsning, var at designet af stolene stemte rigtigt godt overens med Better Collective’s udtryk. Blandt andet er den grønne farve som stolene besidder, noget som jeg har forsøgt at gå igen i forskellige dele af designet.

Vil du holde dig opdateret med flere tips og tricks, kan du følge indret.nu på instagram, facebook og pinterest. Ønsker du assistance med et indretningsprojekt, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.