I dagens opslag, vil jeg komme med tre tips til, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i et indretningsprojekt af dit køkken. Jeg vil guide dig igennem, nogle af de trin jeg foretager mig, når jeg indretter for mine kunder – og give dig inspiration samt ideer til professionel køkkenindretning.

Trin 1: Fokuser på dine behov!

Et køkken er først og fremmest et meget praktisk rum i dit hjem, hvorfor du må gøre dig nogle konkrete overvejelser om hvilke behov køkkenet skal tilpasses efter. Til større familier, skal der angiveligt noget opbevaringsplads til, hvorfor dette må indtænkes i køkkenet på forhånd, så man ikke ligepludseligt ender med et uhensigtsmæssigt design. Ligeledes skal der være plads til køkkenudstyr, service og meget andet, hvorfor du ydermere bør lave en oversigt over hvilke køkkenredskaber der skal være plads til, samt hvor de skal placeres.

Trin 2: Søg inspiration!

Ligesom med alt design, er det en god idé først at søge inspiration til dit projekt. Spørg gerne fagfolk til råds og sørg for at besøg mange butikker inden du beslutter dig for det endelige design. Køkkendesignet skal være dynamisk og skal som sagt tage afsæt i mange behov, hvorfor man først må lave sin research. Et let sted at starte sin research kan være på i boligmagasiner eller sociale medier, som Pinterest og instagram. Herfra kan man samle idéer og efterfølgende tage dem med til en professionel for at forhøre sig om, hvad der er muligt.

I forlængelse af forrige trin er det i min optik meget vigtigt, at du får tænkt din egen personlighed ind i designet. Som indretningsarkitekt, har jeg været med til mange spændende indretningsprojekter, hvor jeg har hjulpet adskillige kunder med at få skabt et design, som afspejler personlige stil. Du vil med garanti føle dig bedre tilpas i køkkenet, hvis det matcher dine præferencer og dit udtryk. Søg derfor indad og bliv afklaret med hvad du foretrækker at have i køkkenet.

Indretning kan til tider være en svær og langtrukken opgave – så hvis du skulle opleve modstand – eller blot ønsker assistance med dit projekt, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.