Når jeg træder ind i et hjem eller firma hos en kunde arbejder jeg ofte med to metoder. Den ene er som regel den jeg benytter først, da den metoder baserer sig på at skabe overblik i rummet. Her fokuserer jeg på, hvad rummet bør indeholde af enkelte funktionelle og praktiske elementer. At skabe sig et overblik er vigtig, fordi at man ved at fokusere på dette, kan spore sig ind på, hvad der er essentielt og nødvendigt i et rum.

Når de praktiske elementer er på plads, kan man dernæst komme til næste metode, som omhandler designet af rummet. Designet er angiveligt vigtigt, for at opretholde et bestemt udtryk eller et moderne look. Det er her hjem og firmaer kan udskille sig fra de andre – og det er her, at de kan sætte deres personlige præg på deres rum. I ovenstående eksempel hjalp jeg en kunde med at indrette en entre. Opgavens præmisser bød på en interessant mulighed for at eksperimentere med udtryk, hvorfor jeg valgte at gå i en masse forskellige retninger. Bænken drager paralleller til et råt modernistisk udtryk, som spiller godt sammen med entreens stål/glasdør. Væggen står nærmest som et kontra-udtryk i form af det tendenserende post-modernistiske tapet som bølger op langs væggen. Og til sidst er der den simple kommode, med sit minimalistiske udseende, som sætter kronen på værket, med at trække dansk modernisme ind i rummet.

At arbejde med forskellige visuelle virkemidler, kan være en udfordrede opgave, da udtryk ofte kan komme til at modvirke hinanden for meget – dog vil jeg opfordre til at gøre det, da det kan bidrage med nyt liv til et rum som er særpræget i en stil, således at det skiller sig ud fra mængden. Hvis du tænke dig et lignende interessant design i dit hjem eller firma, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.