I mit virke som indretningsarkitekt, ser jeg tit at mine kunder har travlt. I vores moderne tid er det en tendens der er gennemgående i firmaer såvel som i hjemmet, hvor konkurence- og karrierementaliteten er højt prioriteret hos mange. Dog må man … nej SKAL man også give sig selv lov til at tage en pause engang i mellem, og dette gøres bedst i et rum, hvor der er gjort plads til det. Dette kan du læse mere om i dagens opslag.

Afslapning er meget forskelligt fra person til person, men research peger på, at indretning har en stor indflydelse på, hvordan vi kan slappe af på den mest optimale måde. Eksempelvis kan et veloplyst rum med et naturligt skær give mere ro hos rummets besøgende. Omvendt kan for svagt eller skarpt lys være meget anstrengende for øjnene, og dermed være et irritationsmoment. Ligeledes har farverne en stor indflydelse på pusterummet. Naturen har en mærkværdig beroligende egenskab på os mennesker, hvorfor dens farver kan bruges til at gøre et rum mere afslapningsdygtigt. Firmaet på billedet havde i forvejen store gamle træsøjler, som var en oplagt mulighed til at lave et natur tema. Jeg valgte endvidere at dekorere væggen med en vægdekoration af planter for at supplere søjlernes brune farve. Sammensat giver de et ualmindeligt flot look, som både er moderne men også beroligende.

Som indretningsarkitekt har jeg mange års erfaring med at skabe pusterum i firmaer og privaten. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.