Et billede kan påvirke et rum på mange måder – men det kan måden man fremviser billedet også. I dagens opslag, vil jeg gå lidt i dybden med, hvordan man kan dekorere sine vægge med nye rammekonstruktioner og hvordan dette påvirker rummets udtryk.

Vægdekorationer kommer i mange forskellige formater som eksempelvis fotografier, malerier, plakater og meget andet. Og dette faktum er perfekt, da mange ønsker et karakteristisk hjem, som repræsentere et udtryk af ens personlighed. Dog kan der i visse tilfælde opstå nogle komplikationer med ønsket om det personlige udtryk, eksempelvis hvis man holder af et ikonisk værk, som er så velkendt at dets motiv nærmest gør hjemmet lidt cliché. Hvad gør man så?

En kunde jeg arbejdede for, havde en lignende problemstilling, da vedkommende var stor fan af den ikoniske film “The Godfather” og den nok endnu mere ikoniske karakter Don Vito Corleone der spilles af Marlon Brando. Selvom alle ikke har Don Vito hængende på væggen, er filmen og hans karakter så velkendt, at det nærmest kommer til at tage det personlige ud af indretningen. I mit virke som indretningsarkitekt, prioritere jeg altid, at kundens udtryk træder igennem, hvorfor jeg forslog, at man i stedet for at lade motivet hænge i sin fulde størelse delte det op i nogle figure, så udtrykket ved motivet ændredes til noget nyt, noget friskt og noget mere personligt.

At redigere i et kendt motiv kan være kontroversielt, men om ikke andet skaber det interesse omkring det nye motiv og ikke mindst indretningen i det hele taget. Som indretningsarkitekt har jeg stor erfaring med at arbejde med klassiske indretningsprojekter og projekter som bryder med den traditionelle indretning, og jeg finder stor glæde i begge arbejdsmetoder. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din egne indretningsprojekter, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.