Stolen betyder meget i vores liv uanset om det er i hjemmet eller på arbejdet. Om end man taler om kontorstole eller spisebordsstole, så kommer du nok i kontakt med en eller flere stole adskillige gange om dagen. I dagens blogopslag skal det handle om en af mine favoritstole – som jeg kalder den traditionelle hjørnestol.

Denne type af stole kommer naturligvis i mange former, men de har det træk til fælles, at deres virke er mere dekorativt end praktisk. Dette betyder dog ikke, at den ikke fungerer som stol, men i mine øjne er formålet med denne type af stole i højere grad at udtrykke en fornemmelse af kvalitet og karakter i et rum. Disse stole placeres oftest bedst i hjørner, hvorfor jeg angiveligt har døbt dem den traditionelle hjørnestol.

Som indretningsdesigner opfordrer jeg ofte mine klienter til at få en hjørnestol, hvis de ønsker at sætte et kvalitetstempel på deres hjem eller firma. Der er nemlig noget overskud forbundet med at dekorerer med møbler, hvis funktion primær er dekorativ. At man udover at indrette med de nødvendige stole (som eksempelvis spisestole), kan implementere en eller flere dekorative stole i sit hjem, viser tegn på at man har en vision for sit hjem og går meget op i dets udseende.

Jeg har mange års erfaring med at indrette med stole og jeg har taget to eksempler med i dagens opslag, som kan ses på billederne.  Hos indret.nu har jeg envidere mange tips til, hvordan du kan indrette med afsæt i dit personlige udtryk og jeg har hjulpet mange kunder i mål med deres projekter.

Hvis du har brug for hjælp, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.