I det moderne samfund kan hverdagen til tider være hektisk og rodet. I dag vil jeg blogge lidt om, hvordan man holder sin indretning stilren med de enkle linjer og bløde nuancer. At indrette på den måde, står nemlig i stor kontrast til hverdagens travlhed, hvilket betyder at man kan opnå en ro, som ikke kan opnås andre steder.

Når man indretter med de rene linjer, er der naturligvis ikke plads til alt for mange genstande i et rum. Man må holde rummene enkle for at opnå en behagelig overskuelighed, som kan hjælpe hjemmets ejer med at skabe overblik. Som indretningsarkitekt mener jeg, at der er to ting der spiller en væsentlig rolle, når det kommer til enkelthed: hhv. en genstands funktion og udseende. Funktionen er vigtig, fordi at man ved at fokusere på denne, kan spore sig ind på, hvad der er essentielt og nødvendigt i et rum samt hvad der ikke er. Designet er angiveligt vigtigt, for at opretholde et bestemt udtryk eller et moderne look.

Når en kunde beder mig om, at indrette deres hjem mere struktureret og enkelt, sporer jeg mig ofte ind på, hvad rummets behov er. I tilfældet på billedet, har jeg taget udgangspunkt i en entré. Inden jeg fyldte rummet op med genstande, spurgte jeg mig selv – “hvad er det essentielle, der gør en entré til en entré”. Der er sikkert ikke én entre i verden, der ser ens ud, men de har alle fællestræk der gør dem til entréer. Jeg valgte at gøre entreen på billedet så simpel, som overhovedet muligt. Dette blev muliggjort med et special designet spejl og en bænk fra Skagerak. Disse to genstande har nogle af de vigtigste funktioner som entreen indeholder og ydermere fungerer deres design sublimt sammen.

Det er disse overvejelser, man må gøre sig, hver gang man udføre enkel og moderne indretning, hvorfor det i nogle tilfælde kan være lidt af en udfordring. Hos indret.nu har jeg mange tips til, hvordan du kan indrette stilrent. Jeg har endvidere mange års erfaring med at hjælpe kunder i mål med deres projekter. Hvis du har brug for hjælp, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.