Har man fulgt med her på bloggen, vil den trofaste læser vide, at jeg er en fan af farver – og jeg elsker når mine kunder beder mig om, at gøre deres hjem eller kontorer mere kulørte! Den erfarne læser vil også vide, at jeg i mine seneste opslag har beskæftiget mig med alt fra tapet til grafitti-maling – men i dag tager vi farverne ned på gulvet – da dagens blog-opslag handler om “løberen”.

Mange anser måske løberen for at være en rød rulle af stof, der bliver lagt ud på jorden til særlige begivenheder – men for mig og mange andre design-entusiaster har løberen mange vigtige funktioner, der gør den særdeles velegnet til indretning.

Først og fremmest har løberen mulighed for at gøre et gulv mere interessant, ligesom tæpper kan gøre det. Men løberen har den fordel, at den får rum til at virke større eller længere end de er. Desuden sætter løberen gulvet i mere fokus og resten af rummet i perspektiv, hvilket gør at man vil få en følelse af at rummet virker mere sammenhængene – især, hvis løberen stemmer overens med resten af rummets udtryk og farvesammensætning.

Det var også netop derfor, at jeg valgte denne løber på billedet fra Fraster til denne kunde, som ønskede et lidt mere interessant gang-areal i hjemmet. Væggene stod nemlig relativt tomme – pånær det maleri, som er placeret på højre væg. Derfor fik jeg den idé, at gøre brug af en løber.

Dog kan løberen bruges i både hjemmet og i virksomheder. I hjemmet ser man den typisk i entreen, da den har en beskyttende effekt mod de mange sko og støvler der betræder gulvet.

I  firmaer er den oftere placeret i gang-arealerne mellem kontorene, da den har en tendens til at markere og afgrænse rum. Men man kan naturligvis gøre brug af tæppeløberen i alle rum og gøre brug af dens dekorative effekt, såfremt rummet har en passende længde. Der findes mange forskellige typer af løbere, så det er vigtigt at man vælger en i en passende kvalitet.

Hos indret.nu har jeg mange tips til, hvordan du kan indrette med løbere og sørger for, at du vælger den rigtige til dit behov. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe kunder i mål med deres projekter. Hvis du har brug for hjælp, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.