I mine tidligere blogopslag, har jeg haft fokus på, hvordan jeg har hjulpet andre klienter med at dekorere og udsmykke rum – men dagens blog-opslag har et lidt anderledes fokus.

For nyligt modtog jeg disse før/efterbilleder fra en tidligere klient, som selv havde været igang med malerpenslen foruden min vejledning – og jeg må indrømme, at jeg er meget imponeret over resultatet. Jeg vil lade dette være en inspiration til dem af jer, der har en forkærlighed for gør-det-selv-arbejde.  I mange tilfælde kan det være en god idé at bestille en indretningsdesigner som undertegnede, især når det gælder større projekter, hvor et helt hjem eller firmas udtryk skal designes ensartet og stilrent. Men når det kommer til mindre indretnings- og maleprojekter, synes jeg at man skal være modig og gøre det selv.

Som jeg tidligere har beskrevet i mine opslag, kan små justeringer gøre en verden til forskel, og det ses tydeligt på disse billeder. Personligt synes jeg, at kontoret på billederne får et mere professionelt og moderne udtryk med den blågrå farve på væggen. Den mørke nuance bidrager til at hele rummet tones ned, således at øjet kan slappe mere af.

Er du i gang med – eller har du et afsluttet indretningsprojekt, så del dem gerne med mig. Og hvis du er gået i stå, eller mangler du inspiration, så kan jeg anbefale en konsultation. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.