I dagens blog-opslag, vil jeg gå i dybden med, hvad kunst er for en størrelse og de mange udtryk det kan give dit hjem. Lad mig starte med at sige, at jeg i høj grad værdsætter kunst og sætter en ære i at hjælpe mine klienter med at integrere malerier, vaser, skulpturere mm. i deres indretning.

Kunst er mange ting, men for mig som indretningsdesigner, er det vigtigt at prioritere kunsten som et element der skal stemme overens med et hjems præmisser og totale udtryk. Kunstens sjæl skal kunne trives i sine rammer – og derfor er det vigtigt, at man ikke udsmykker sine rum med elementer der kunne stå i kontrast til sin kunst. På den måde skaber man en harmonisk stemning i hjemmet.

Hvorfor så overhovedet have kunst? Naturligvis er det en smagssag – og de der foretrækker kunst gør det fordi, det enten er behageligt at se på eller fordi det føles meningsfuldt for hjemmets ejer. Endvidere har kunst en tendens til at blive anset som civiliseret og kultiveret, hvilket har haft en stor indflydelse på de seneste årtiers udsmykning af hjem. Desuden har kunst også den egenskab, at det er unikt og skaber modspil til nutidens masseproduktion. Når det så er sagt, er kunst på det seneste blevet meget mere tilgængeligt og kommer i alle slags stilretninger med mange forskellige udtryk. Dermed kan man vælge lige præcis det unikke udtryk, som man synes passer ind i ens hjem.

Hvis man ikke allerede har kunst i sit hjem, så vil jeg anbefale alle at tænke kunsten ind i sin indretning – og hvis du skulle have problemer med dette, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.

En tanke om “Kunst skal tilpasses sine rammer”

Lukket for kommentarer.