Uanset om man er en stor familie med hus og have eller ung i en lille studie-lejlighed kender man sikkert til det, som jeg kalder “de tomme pladser”. Med andre ord er det de områder i ens bolig, som man ville ønske kunne fyldes ud med noget funktionelt eller meningsfuldt. Her på Indret.nu, kommer jeg løbende med tips, til hvordan man kan udnytte sin plads optimalt – og i dag er ingen undtagelse.

Det er disse tomme pladser, jeg igennem min karriere som indretningsdesigner, har lært at genkende og ændre på. Tomme pladser giver (som navnet måske indikerer) en tom fornemmelse til rummet. Ofte er denne fornemmelse meget subtil, men så snart man udnytter pladsen, vil man hurtigt lægge mærke til at rummets udtryk ændres markant.  Hvis jeg opdager en tom plads hos en kunde, så udpeger jeg den, og kommer med forskellige bud på, hvad man kunne implementere – gerne med fokus på noget praktisk og elegant. Eksempelvis kan nedenstående billede illustrere, hvordan en ellers kedelig trappenedgang fik et meget hyggeligere udtryk, da jeg installerede en mørkebrun briks hos firmaet Better Collective. Det nøddefarvede betræk går godt i spænd med de mørke mursten – og står endvidere i en perfekt kontrast med den hvide væk, således at briksen bliver bemærket, når man passere den, hvorfor den uden tvivl bidrager til husets overordnede udtryk. Og hvis man forestiller sig trappenedgangen uden briksen, burde man få fornemmelsen af den tomhed – jeg før omtalte.

Husk at hold øje med Indret.nu  – enten på bloggen, facebook eller instagram, så du kan holde dig opdateret og få en masse indretningsråd. Du er også altid velkommen til at kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.