Selvom man måske ikke tænker meget over det i hverdagen, er der ofte lagt meget arbejde ind i at designe et firmas reception – og netop dette er der en meget god grund til!

Receptionen er det første rum man træder ind i, når man besøger et firma og derfor skal dette rum være ekstra indbydende. Receptionen skal give et førstehåndsindtryk der stemmer overens med firmaets kvaliteter og visioner, hvorfor receptionen i mange tilfælde kan være en udfordring at designe.

Nedenstående billedeserie viser et eksempel på, hvordan jeg hjalp Better Collective med at designe deres nye reception i deres hovedkontor i Toldbodgade. For et professionelt firma som dem, er det vigtigt at signalere faglig dygtighed og høj kvalitet til deres klienter. Med dette i tankerne, valgte jeg at designe receptionen med en masse luft imellem de enkelte komponenter for at give møblerne mere tyngde i rummet – og dermed også et højere udtryk af kvalitet. I forlængelse af dette, føltes det naturligt at vælge nogle komfortable stole med et voluminøst og moderne design, så de virker indbydende og ophøjer brugeroplevelsen hos firmaets klienter. De kraftige og solide søjler forblev urørte, for at bevarer et fint og historisk udtryk i lokalet – ydermere går deres naturlige brune farve godt i spænd med naturfarver, hvorfor jeg valgte at designe receptiondisken i en grøn nuance og endvidere dekorere væggene med planter. Ved at bevare disse naturlige elementer, skabte jeg et harmonisk samspil, der har et rustikt og oprigtigt udtryk. Dette komplimenteres af de mere simple elementer i rummet, som den elegante vandpost og de stilfulde vægdekorationer, som giver de besøgende et mere raffineret og fint indtryk.


Hvis du synes, at din arbejdsplads også kunne trænge til at få mere karakter og et indbydende udtryk, så er du altid velkommen til at kontakte Indret.nu her på facebook eller over mail: [email protected]