For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af en virksomhed, der havde brug for hjælp til at optimere indretningen på deres arbejdsplads. For skabe mere spil og liv i indretningen fokuserede vi på at udnytte vægpladsen i det store fællesrum og i mødelokalet ved at dekorere dem med virksomhedens egne produkt- og kampagnebilleder. De farverige billeder giver et frisk pust til indretningen og er med til at skabe en motiverende og inspirerende stemning i rummet. Derudover fungerer billederne også som branding og gratis reklame for virksomheden, når der kommer gæster udefra. Ved at bruge virksomhedens egne billeder som vægkunst opstår der en helt naturlig sammenhæng mellem rummene på arbejdspladsen, og derfor er denne løsning velegnet til små såvel som store virksomheder.

På arbejdspladsen er det vigtig at skabe et inspirerende og motiverende arbejdsmiljø, men det kan til tider være en lang og udfordrende proces, da der er mange forhold at tage højde for. I kan altid kontakte Indret.nu og få råd og vejledning til, hvordan I opnår den bedste indretning på jeres arbejdsplads, og hvordan I gennem indretningen kan styrke arbejdsmiljøet og skabe en god og behagelig atmosfære. Gennem professionel sparring og vejledning bliver processen forhåbentlig mere overskuelig.