I dag skyder vi billeder af en spændende sag, hvor jeg har været så heldig at være med hele vejen som sparring. Dialogen startede for 1,5 år siden, hvor familien første gang kontaktede mig. Det har været en fornøjelse at være en del af processen, og undervejs har vi fået styr på alt fra materialevalg, farver på væggene og forslag til møbler. På billederne nedenfor får I en lille forsmag på det færdige resultat. Som I kan se har vi arbejdet med at skabe en enkel indretningsstil med mørke og naturlige farvenuancer, der giver boligen et moderne og skandinavisk udtryk. Derudover har vi lagt vægt på at skabe en god og hyggelig belysning i boligen, og de smukke lamper giver samtidig indretningen et stilfuldt look.
Det kan godt betale sig at få rådgivning og sparring, når det kommer til indretning af boligen, og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til dine næste indretningsprojekter.