I en lille bolig handler det om at se nye muligheder og finde frem til de indretningsløsninger, hvor du udnytter pladsen på bedst mulig vis. At bo småt kræver derfor også, at du en gang i mellem tænker ud af boksen, når det kommer til boligindretning. Netop det med at tænke ud af boksen blev hovedelementet i nedenstående indretningsprojekt.

På få kvadratmeter skulle familien i hjemmet finde plads til et ekstra soveværelse, og det endte ud med en kreativ og praktisk løsning. Boligens entre blev delt op i to med nogle flotte gamle glasdøre, der giver rummet et hyggeligt og stemningsfuldt udtryk både i entreen og i det nye soveværelse. I det nye soveværelse blev der opført en nybygget gipsvæg med det formål at skærme soveværelset og skabe en mere intim stemning i rummet. For at integrere gipsvæggen i resten af indretningen blev ydersiden malet sort og pyntet med dekorative fliser.

Ved at tænke ud af boksen fik familien plads til et ekstra rum på meget lidt plads. Hvis du også har brug for hjælp til at se nye muligheder i dit hjem og finde gode og kreative indretningsløsninger, så kan du altid kontakte Indret.nu og få den hjælp du mangler.