Det er endelig blevet fredag, og vi skyder weekenden i gang med et par FØR/EFTER billeder fra total istandsættelsen af en tandklinik. En af de største udfordringer ved istandsættelsen af denne tandklinik var at gøre indretningen i klinikkens smalle gang indbydende for patienter og for personalet, der har sin daglige gang på klinikken. Inden istandsættelsen fandt sted var indretningen i gangen usammenhængende. Især på grund af de farvede døre og det forskelligartede gulv. Udfordringen lå derfor i at skabe et sammenhængende udtryk i en gang der er så smal, at hverken billeder, tapet eller andet kunst gør nytte for rummets helhed. I sådan en situation må der tænkes ud af boksen, og for at opnå en større sammenhæng i rummet blev lyset det bærende element i den nye indretning. Ved at udskifte de farvede døre og gøre gulvet mindre iøjefaldende er det lykkedes at skabe et mere rent og enkelt udtryk i rummet. Den enkle stil understøtter samtidig at lyset, der er blevet sat op på vægge og i loft ikke kun fungerer som belysning men også som udsmykning, der binder rummet sammen.

Hvis du selv har en lang gang, og har svært ved at få indretningen til at spille, så kan du overveje at følge eksemplet her og lade forskellige lyskilder danne en anderledes udsmykning i rummet. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte Indret.nu, hvis du har brug for professionel vejledning til, hvordan du kan optimere din indretning.