Kender du det: Ledningerne ligger og roder bag fjernsynet… Hen over vinduet dingler en anden ledning provokerende, der konstant minder dig om det hængeparti, du stadig mangler at få ordnet… Langs panelerne kan du følge den ledning du ellers desperat har forsøgt at usynliggøre fra den lampe, der hænger midt i rummet… Ledninger er bare et irriterende helvede!

Vi gør hele tiden vores bedste for at skjule ledningerne i hjemmet med de kedeligste ledningsskjulere, der kan købes i byggemarkeder. De er bare ikke ret elegante.

Men hvad gør man så, hvis ledningen bare ikke kan skjules? Man har måske kommet til at købe en alt for lang ledning, eller den der fulgte med, passer bare ikke lige til ens eget hjem. Ja, her er nogle idéer til, hvordan man kan få mest ud af sin irriterende ledning, så ledningshelvedet ligefrem bliver dekorativt at kigge på.

For behøver ledningen altid at være skjult for, at det kan blive et pænt og hyggeligt hjem?

Reelt billede 5 Reelt billed 3 Reelt billede Marina Reelt billede marina 2 Billede 1 d. 26.02