Jeg er netop faldet over virksomheden Affresco, der laver de flotteste og mest inspirerende design til tapeter for både virksomheder men også hjemme i privaten. Det er da heller ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide at arbejde med tapeter, da det ofte kan give det ekstra pift til hjemmet, man lige står og mangler.

Affresco designer selv deres tapeter og jeg er ret vild med tanken om, at hver en del af tapetet er håndmalet, og der derfor ikke er sat nogle streger tilfældigt, men det alt sammen er et personligt stykke arbejde ud fra din bestilling og ønske.

Affresco kan både tilbyde tapeter designet ud fra landskab, blomster, kunst eller kundens egne fotografier. Du har derfor en god mulighed for at bryde en rustik og industriel væg med et personligt billede, eller en mat og kedelig væg med et flot blomstret mønster.

Her kan du få lige hvad du kunne tænke dig.

Marina d. 25.02.2016