Er du også en af dem, der godt kan lide godt dansk funktionelt design, hvor et møbel kan bruges til mere end én ting? Så kunne det nye KK daybed fra by KlipKlap godt være interessant for dig. De har designet et klassisk men fleksibelt møbel, hvor der også er mulighed for at style det og give sit eget præg med yndlingsgenstande.

Daybed har flere anvendelsesmuligheder. Den kan anvendes både som sofa, en ekstra seng, men også som en hyggelig siddeplads med bord eller som læsekrog i hjemmet. Du kan derfor selv vælge, hvordan du vil anvende daybedden, og bruge de antal sæde- og rygpuder du har brug for.

Det er drøn smart og giver hurtig en opgradering af hjemmet med den flotte ramme af egetræ og det lækre design af Charlotte Høncke. Stilen er meget nordisk og stramt, men med de runde kanter og det velovervejet valg af stof, giver det samtidig et look, der er venligt og varmt.

071015_10 071015_19