Føl dig hjemme – også på arbejdet
Hos Indret.nu har jeg den holdning, at man skal føle sig hjemme, både når man er på sin arbejdsplads, og når man slapper af derhjemme – eller man er på sit hjemmekontor. Men som mange har erfaret, så kommer inspirationen til den gode indretning ikke bare af sig selv, og det skyldes netop, at der er så mange muligheder, man kan ’lege’ med i form af lys, farver og stilarter mv. Det gør det svært at bevare overblikket og skabe en rolig og sammenhængende indretning, som ikke stikker ud på den forkerte måde, men til gengæld skaber inspirerende hygge og/eller arbejdsro.

indretningsinspiration skaber harmoniske helheder
Vi mennesker er forskellige (heldigvis) og har forskellige præferencer for indretning. Måske foretrækker du et hjem med moderne indretning, slanke og glatte flader med begrænsede farvespring – og så midt i det hele, pow! noget, der stikker helt ud… Andre hælder til det klassiske look, med mere afrundede former og mere tid i selskab med farvepaletten. Nå ja, og så er der dem, der kan lide at kombinere på kryds og tværs.
Her kommer indret.nu ind i billedet og siger, at ja, alt kan lade sig gøre, også at sammensætte på kryds og tværs af stilretninger og farver. Men det er en god ide at hente indretningsinspiration, der kan skabe harmoniske mirakler ved at gruppere møblerne rigtigt og samtidig skabe velgennemtænkt plads til opbevaring.

Få ideer til indretning her på vores indretningsblog
Hvad enten du ønsker selv at indrette dit hjem eller jeres arbejdsplads, så er du faktisk allerede godt i gang.
Bloggen, som du læser, giver dig nemlig en masse gode tips og ideer til, hvordan du indretter køkken, badeværelse, stue – og selvfølgelig arbejdsrum – og en hel virksomhed.
Det er en glæde for mig at inspirere i form af min indretningsblog og naturligvis også at hjælpe med konkrete løsningsforslag hos mine kunder.
Her på siderne kan du se et uddrag af alle de indretningsopgaver, jeg har udført for virksomheder og private i hele Danmark.