Simpel og minimalistisk stue med dekorativ bogreol

Indret og dekorer med bøger

Bøger og bogreoler kan skabe en helt særlig stemning i dit hjem. I en tid med en masse moderne teknologi, er der næsten noget særligt over en gammeldags bogreol fyldt med spændende bøger. En minimalistisk reol med en masse gode bøger bringer moderne indretning og klassisk hygge sammen.

3 hurtige grunde til at have en bogreol i dit hjem

  1. Det giver en hyggelig atmosfære samt et mere personligt præg til dit hjem.
  2. Det er afslappende at holde en pause fra elektroniske devices, og læse i en bog.
  3. Du får mulighed for at lære nye ting og nye ord, alt efter hvad du læser.

 

Stak af bøger og citat wallsticker på væggen.

Indret med en bogreol, der matcher din stil

Der findes et utal af bogreoler, og det gælder om at finde den, der passer perfekt ind i dit hjem. Måske er det en gammeldags bogreol med håndskårede detaljer i træ, der passer bedst ind hos dig. Eller måske er det den helt minimalistiske løsning med en enkelt hylde til bøgerne, eller blot en stak bøger der ligger på gulvet eller et lavt møbel. For nogle er en stor og moderne bogreol den rette løsning.

En anden god idé kan være at anskaffe en bogreol med mange små rom, hvori man kan stille bøger i nogle af dem, og små simple dekorative genstande i andre rum. Dette kunne fx være en lille lampe, en plante, tørrede blomster, lys eller noget andet. For at få et moderne og stilrent look, er det vigtigt at holde det let. Der skal ikke være for mange ting i reolen, og det er en god idé at holde sig til et par farver, så det hele matcher.

Moderne bogreol i stue.