Lille kontorplads i hjemmet

Indretning af hjemmekontor, der passer ind i din boligstil

 

Brug dit hjemmekontor som en del af din indretning

Dit hjemmekontor behøver ikke være noget, der roder og skal gemmes væk. Brug din kontorindretning hjemme til at skabe et hyggeligt og pænt miljø, uanset om det er i et lille rum, i stuen eller et hjørne af et gæsteværelse.

Skab gode rammer med indretning af kontor i hjemmet

For at få et lille hjemmekontor, hvor det er rart at sidde og arbejde, er det vigtigt at gøre noget ud af at skabe de bedste rammer. Gennem simpel og minimalistisk indretning af hjemmekontor, får du en pæn og ryddelig arbejdsplads uden forstyrrelser.

 

Hjemmekontor med bogreol, træfarvet skrivebord, blå stol og rødt gulvtæppe.

Indretning af hjemmekontor i den rette størrelse

 

Overvej hvor meget plads du har brug for i din indretning af kontor i hjemmet

Når du laver kontorindretning hjemme, skal du overveje, hvad du har brug for. Nogle har måske et arbejde, der kræver et helt rum til indretning af hjemmekontor, mens det for andre kan være nok med et lille hjørne i stuen eller i et gæsteværelse til indretning af kontor i hjemmet.

Hold din indretning af hjemmekontor simpel

Uanset om du vælger at lave et lille hjemmekontor i hjørnet af dit gæsteværelse eller stue, eller om du har et rum til indretning af hjemmekontor, så gælder det om at holde det simpelt og minimalistisk, for at undgå rod og forstyrrelser.

Lille kontorplads i hjemmet

Brug dekorative kontorartikler i din kontorindretning hjemme

 

Hold dit hjemmekontor enkelt og stilrent gennem din indretning

Skab et fint og brugbart hjemmekontor med ganske få redskaber. Kontorartiklerne fra whats|the|story er både praktiske og enormt dekorative, og er med til at holde din indretning af kontor i hjemmet enkel og minimalistisk.

Gennemgående stil i din indretning af hjemmekontor

Med matchende to-do lister, notesbøger og kalender fra whats|the|story, der passer til dit kontor, stue, gæsteværelse, eller det rum du har valgt til indretning af hjemmekontor, skaber du en gennemgående stil, og får et hjemmekontor der ser let og elegant ud.

Skab en god arbejdsplads med kontorindretning hjemme

Ved at bruge dekorative kontorartikler i din indretning af hjemmekontor, får du en meget mere ryddelig arbejdsplads. Når kontorartiklerne skaber lette og hyggelige rammer, er det ikke nødvendigt at have en masse nipsting, der tager plads og let skaber rod.

Dekorative kontorartikler og notesbøger i blå nuancer på hvidt bord med duftlys og træbakke.
Dekorative kontorartikler i rød og beige på hvidt bord