I sidste opslag forklarede jeg lidt om køkkenet, som kan ses i baggrunden.

I dette opslag vil jeg zoome lidt ud og kigge på stuen som ligger i forlængelse.

Hvad jeg bedst kan lide ved dette design er det store new-yorker artige vinduesparti, som adskiller de to rum. Det er et custom-made design, som passer perfekt ind i rummet.

En plante  blev dog placeret foran ruden for at skabe lidt adskillelse mellem de to lokaler – dog bidrager det med meget dynamik i begge rum.

Sofaen er i en mørk gråbrun nuance som giver en god tyngde i rummet. Et lidt lysere og lettere sofabord blev placeret ud fra denne. Disse to objekter blev placeret på et tæppe magen til det i køkkenet, med den hensigt at skabe et heltstøbt design. 

Dette var som sagt første opslag i temaserien om indretning af det moderne hjem, så husk at holde dig opdateret her på bloggen, eller mine sociale medier, så du bliver påmindet om de følgende opslag. Hvis du kunne tænke sig et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.