Farver er noget af det bedste ved indretning. Men de kan være svære at arbejde med. Man kan ikke bringe for mange faver i spil på en gang – og alle farverne skal komplimentere hinanden.
I dette opslag, vil jeg fortælle om et køkken jeg har indrettet med farver. Den primære farve er den som køkkenet har. Dets mørkeblå og sorte nuancer kræver modspil, hvorfor væggene blev malet i en gråhvid farve. Vandhanen i messing og stolene i læder er gode komplimenter farver til køkkenets nuancer og fungerer derfor rigtigt godt. Herudover blev et moderne tæppe placeret under spisebordet og stolene for at ramme dem ind – og et andet ældre tæppe placeret i køkkenet for at bidrage med en charmerende stemning.

Næste opslag er det sidste i denne temaserie om moderne indretning i 2019. Her vil jeg forklare lidt om den dagligstue, som ligger i forlængelse af dette køkken – så husk at hold dig opdateret her på bloggen eller på min sociale medier. Hvis du overvejer at få et et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu her på facebook eller over

mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.