En billedvæg har til hver en tid fungeret som en perfekt dekoration i alle hjemmets rum. Fordelen ved en billedvæg er, at du helt selv kan bestemme, hvilke billeder du vil hænge op og hvor de skal hænge. Dog er den klassiske billedvæg kun blevet en mere og mere populær og udgør næsten en elementær del af den nordiske indretning. Selvom billedvæggen gør noget godt for rummets samlede udtryk, kan ideen virke en smule uoriginal. Hvis du gerne vil prøve at skabe et helt anderledes og mere opsigtsvækkende udtryk i boligen, kan du derfor med fordel placere din billeder på hjørnet af to vægge for at skabe forandring. Ved at lade dine plakater og billeder krydse et hjørne som på billedet herunder, skaber du automatisk mere dynamik og spil i rummet. Du kan også gøre din nye billedvæg ekstra iøjnefaldende ved at lade billederne hænge fra gulv til loft. Det giver rummet et kreativt udtryk og giver fornemmelsen af at billederne nærmest kravler hen over væggen.

Så hvis du er på jagt efter at give dit hjem et nyt udtryk og ekstra meget personlig stemning, så kan du med fordel skabe en anderledes billedvæg. Det er kun fantasien der sætter grænser, så du kan altid eksperimentere med nye former for dekorative billedvægge, der kan skabe forandring og fornyelse i hjemmet.