I dag får du et par hurtige indretningsideer til, hvordan du kan opnå et moderne og anderledes udtryk i hjemmet med dit juletræ.

Den første løsning du kan benytte dig af er at hænge juletræet op i stedet for at stille det på gulvet. De fleste familier har nok erfaret, hvor besværligt det kan være at få juletræet til at stå lige. Hvis du hænger juletræet i loftet, er du sikret et flot resultat, og du slipper for at ligge på gulvet og rode med en usamarbejdsvillig juletræsfod. Derudover bliver der også mere plads til gaver under træet med denne løsning. Hvis du endnu ikke har fået købt et juletræ, eller bare ikke bryder dig om grantræer, fordi de har en tendens til at svine når de taber deres nåle, kan du også bruge en anden træsort end gran som juletræ og pynte dette med din julepynt. Denne løsning er perfekt, hvis du ønsker at skabe et minimalistisk og nordisk udtryk i hjemmet og samtidig sprede en hyggelig julestemning.