I sidste uge handlede det om, hvordan man kan spice sin væg  op med spejle. Spejle har nemlig enormt mange effektive funktioner i et rum. I dag skal det handle om, hvordan du nemt kan spice dine vægge op med fede plakater. Plakater kan jo næsten det hele, for der findes en plakat for hver en smag. Går du efter abstrakt kunst, et kort over din yndlings by eller måske et grafisk billede af et stykke smuk natur? Posters got you covered! Som sagt findes der plakater til alle forskellige smage, så kom i gang med at pynte væggen allerede nu.

Skab personlighed

Plakater kan være en god idé på væggen, hvis man er skræmt af alt for mange farver i rummet. Men mangler der alligevel lidt diskret farve og mere personlighed derhjemme, kan man passende hænge et par plakater op med lidt farve fx en farverig blomst eller måske et kort over sin yndlings by eller sine seneste rejsedestinationer. Det er netop sådan, at du skaber personlighed! Og du kan vælge helt frit, hvad der skal være på væggen.

Derudover kan du jo vælge en fin ramme til plakaten, så det ser ekstra hyggeligt ud i rummet. Plakater er super gode til at skabe en personlig stil! Du kan også vælge at gøre lidt ekstra ud af det ved at skabe en hel billedevæg. En væg fyldt af plakater i forskellige farver, størrelser og med forskellige rammer. Det kan se rigtig lækkert og cool ud bag i soveværelset, spisestuen eller i stuen bag en sofa, og det skaber enormt meget stemning i rummet. Find lækker inspiration i de udvalgte billeder nedenfor og se hvordan det kan gøres.

Har du fået lyst til at prøve plakat-heaven af, så smut forbi desenios hjemmeside, hvor der er et stort udvalg af rigtig fine plakater. Der findes også mange andre plakatbutikker både fysisk og online, så prøv dig frem på nettet eller i den lokale forhandler. Det er så let at mixe og matche plakater, og en helt hvid væg bliver hurtig kedelig at se på –  så spice din væg op med lidt flere farver og skab personlighed i hjemmet.

Find inspiration lige her! 

 

Berlin-plakat-ved-hvid-vægeefa87b16b53e46a7eb1570b55cfe99b1b723dfa8178c2a9db7d7bd8f75ccc5eradioogbillederkbhlookhvid-1024x1024diy-indretning-genbrug-bolig-billedvæg-inspiration-legetoejs-soldater-maling-aarhus-troejborg-stue-nordic-living-dansk-kunst-frkhansendk-1024x7679084996315_7a2768c273_oSkærmbillede 2017-05-08 kl. 14.45.0906store-plakater