Som mange andre kontorlandskaber, bliver man ofte mødt med hvide nøgne vægge med et maleri eller to – Simpel og upersonlig indretning, der kun lige dækker det gængse behov. Jeg blev derfor sat på den opgave at indrette et advokatkontor og give det mere sjæl og kant.

Det synes jeg at vi fik løst meget godt. Især med de malede vægge i grafiske felter der giver en varme med de røde toner. Jeg synes det var særlig sjovt at kunne bruge hele væggens flade til udsmykning.

Jeg valgte at lave to vægge forskellige men stadig ens nok til, at det ikke virker rodet eller forvirrende. Ved at beholde de grafiske felter begge steder og holde farverne i de samme nuancer, kan man nemlig sagtens kombinere to mønstre i samme rum. Det giver en fed kontrast mod hinanden og samtidig dynamisk, da rummet ændre sig alt efter hvor henne du opholder dig.

 

Skærmbillede-2017-02-13-kl.-10.14.27

Her ses hvordan de to vægge står i forlængelse af hinanden, men uden det virker rodet. Takket være døren og det høje vinduesparti bliver de to vægge opdelt og placeret i hver sin ende, men samtidig favner rummet sammen med ny kreativitet og personlig kant.

Skærmbillede-2017-02-13-kl.-10.14.44

Skærmbillede-2017-02-13-kl.-10.15.00

Her er felterne farvet i forskellige nuancer af rød og brun. Med de forskellige størrelser og farver af felterne, bliver væggen dynamisk at betragte, og er en rigtig god erstatning til et maleri, plakat eller billede, som man ellers kunne have hængende.

Skærmbillede-2017-02-13-kl.-10.15.16

Her er de grafiske felter blot markeret med den mørke rød/brune farve. Baggrundsfarven er ikke helt hvid, men en støvet grå der gør det knap så skarpt og samtidig matcher gulvtæppets farve.

Skærmbillede-2017-02-13-kl.-10.15.47

Her ses det færdige resultat lidt på afstand. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det nu er blevet lidt sjovere at komme på arbejde for medarbejderne, der nu får stimuleret deres sanser på en helt anden måde end tidligere. Her får man også virkelig fornemmelsen af, hvad det kan gøre ved rummet at bruge hele væggens flade til udsmykning i stedet for at nøjes med et maleri eller plakat.