En lampe der kan lade din mobiltelefon op! Ja, lampen har godt nok kunne købes i et stykke tid nu i IKEA, men derfor er det ikke mindre smart af den grund.
Slut med at lede efter opladeren. – Væk med den grimme ledning og frem med nordisk lækkert design!
Det eneste man skal gøre er, at lægge din smartphone ned på lampens fod, hvorefter den helt automatisk begynder at lade din mobil op. Det kræver at mobilen understøtter noget der hedder QI-teknologi. Men understøtter din mobil ikke det, er der hjælp at hente. IKEA har nemlig lavet et cover, der sørger for, at din mobil alligevel kan lades op. Det er da smart, ikke?
Det er ikke alene funktionen der er tænkt over fra IKEA’s side. Deres designer David Wahl har også udtænkt, hvordan designet skulle være:
 ”Jeg ville have opladeren til at blende ind for at gøre opladning til en naturlig del af dit hjem, men det var lige så vigtigt, at den var nem at bruge. Resultatet er en platform med et simpelt og stadig interessant design.”
I dag kan du købe flere lignende løsninger fra IKEA. De har designet en kollektion de kalder for HOMESMART, hvor både borde, lamper og multiplader har samme funktion integreret. Eller du kan nøjes med at købe oplade enhederne, så du selv kan integrere det i dine nuværende møbler.
Så er du træt af altid at skulle gå rundt i hele huset for at lede efter den opladeren, kan det her være løsningen. Så har du altid en oplader lige ved hånden.
riggad-led-arbejdslampe-tradl-s-opladn__0371022_PH124211_S4 riggad-led-arbejdslampe-tradl-s-opladn__0473991_PE614867_S4 selje-sengebord-med-tradl-s-opladning-hvid__0371040_PH124102_S4 varv-bordlampe-med-tradl-s-opladning__0371032_PH124093_S4 Billede1