Her får du en liste over de 5 indretningsfejl, jeg ofte støder på, når jeg besøger en kunde:

  1. Vi roder og gemmer
  2. Vi bruger alt for meget hvidt
  3. Dårlig eller mangel på belysning
  4. Vi maser møbler op ad væggen
  5. Vi kopier boligopstillinger

Du har sikkert også opdaget, at mange simpelthen bor for ”sikkert”. Det er super ærgerligt. Jeg kan tit ikke se den personlighed og kant, der gør det til dit hjem og ikke andres. Der er derfor helt sikkert plads til forbedring i mange hjem. Selv i mit eget hjem kan jeg blive ved med at lave om, da tiden og mine behov også skifter.

Men bliver du som jeg ofte inspireret til at lave om, er det da bare med at komme i gang! Husk at du altid kan booke en konsultation så du ikke ryger i fælden, og slipper for at lave de samme ovenstående fejl igen og igen.

Skærmbillede 2016-03-16 kl. 16.31.18