Badeværelset skal være et rum, man har lyst til at opholde sig i. – Specielt for os kvinder, da mange af os godt kan lide at bruge timer på et langt karbad og nette os foran spejlet. Lidt selvforkælelse bliver man aldrig træt af, vel?

Men desværre er badeværelset også det rum, der ofte er mest trist og gråt at se på. De fleste af os starter vores dag med en tur på fliserne, og om man står foran spejlet som Ole Henriksen og siger godmorgen til sig selv, eller turen bare går direkte ind i badet, så oplever de færreste turen som en særlig inspirerende tur.

Det behøver ikke den store renovation før badeværelset kan få det lækre finish, som du går og sukker efter. Ofte kan de små ting gøre en stor forskel, uden det behøver at koste en formue. Det er igen et spørgsmål om materialevalg. Kombiner rustikke håndtag med en nymalet låge, eller find de gamle trækasser frem fra loftet, støv dem af, og placer dem under håndvasken. Leg med tanken om at få den nordiske natur ind i dit badeværelse, så du får fornemmelsen af at opholde dig på et lækkert nordisk kurhotel med lækre hvide og bløde håndklæder.

Det er de små detaljer, der kan friske dit gamle badeværelse op på en personlig og stilsikker måde.

Martina 1 Martina 2 Martina 3