Mangler du lidt inspiration til din entré, har jeg her 3 gode inspirationer på stribe. Fælles for dem alle er, at de er nemme at håndtere, har en enkel indretning og samtidig er et præsentabelt rum, der giver et behageligt førstehåndsindtryk til resten af boligen.

Hemmeligheden bag dem alle er funktionalitet og design.

Som jeg har nævnt før, kan man ved at mikse forskellige materialer, som gamle industrielle vandrør, lækkert nordisk træ eller bløde tæpper, give rummet lidt mere kant, mere personlighed og gøre det smart i en fart. –Det samme gælder her.

Med de smarte løsninger, som hjul under bænken, bænken der er udnyttet med indbygget opbevaring og benyttelse af højden med en hattehylde, kan du opnå funktionaliteten uden at skulle gå på kompromis med designet.

Spring ud i det og send mig gerne jeres resultat.