Jeg synes det både er smart og praktisk, når man kan udnytte bænken til mere end bare et sted at sidde. Bænken er et oplagt sted at have sin opbevaring, da bænken giver et naturligt hulrum, man lige så godt kan drage nytte af til opbevaring. Det vigtige er så bare, at du får lavet en åbning, så det samtidig er nemt at komme til tingene, når du har brug for dem.

Bænke kan laves på mange smarte måder, hvilket giver dig en god mulighed for, at finde den helt rigtige løsning i forhold til rummet, men også til det opbevaringsbehov du står med.

En bænk kan være praktisk at få lavet på børneværelset til at have et sted til al legetøjet eller i gangen, hvor der ofte ikke er ret meget plads, men hvor du tit har brug for et sted til alle skoene, tørklæderne og paraplyen.

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 09.21.22 Skærmbillede 2016-02-08 kl. 09.20.48