Vifa har i rigtig mange år designet højtaleenheder for andre, men for 2 år siden kom de selv på banen, og brugte deres knowhow og erfaring inden for branchen til at lancere deres egne streaminghøjtalere. Vifa formår at kombinere god lyd med nordisk design ved, at betrække deres højtalere med miljøvenlig og slidstærk uld fra Kvadrat og kombinere det med en mat aluminium i kanten. De laves i forskellige lækre farver, der alle kræser om det nordiske minimalistiske design.

Med deres design har Vifa formået at hive hele to internationale designpriser hjem fra henholdsvis IF Design Award og the Red Dot Design Award, begge for bedste produktdesign 2014.

En højtaler behøver altså ikke at være stor og grim for at kunne give lækker lyd til hjemmet. Det har Vifa bevist med deres bud på, hvordan streaminghøjtalere skal se ud i det moderne hjem.

Vifa1 Vifa2