Line Holtegaard er uddannet på Seminariet for Håndværk og Design i Aalborg og

har i de sidste 12 år arbejdet som artdirector på forskellige danske magasiner, men hun har ved siden af holdt sin passion for kunstens håndværk ved lige.

Her formår hun at lave smukke illustrationer med et botanisk twist, der gør billederne meget dekorative og farverige at se på. Med et mix af bl.a. grafiske elementer, akvarel, blyant og tusch, formår hun at designe lækre billeder til hjemmet, der endda også kan laves ud fra dine specifikke ønsker, hvis du kunne tænke dig det, og har et billede liggende. Line Holtegaard tegner nemlig også portrætter, hvor hun danner et helt unik og specifik univers omkring personen, og dermed skaber det ene enestående portræt efter det andet.

Derudover gør hun sig også indenfor tryk og print til puder, tøj og andet tekstil, som du også kan bruge til at dekorere dit hjem med.

LineHoltegaard1 Lineholtegaard2