Cisco viser med sine inspirerende lokaler og kontorer, hvad design, farver og funktion kan gøre, når det virkelig får lov til at få frit spil. Jeg har desværre ikke selv været med til at designe lokalerne, men jeg synes det viser, hvad lækkert design kan gøre for en arbejdsplads og atmosfæren.

Lækre detaljer med lysindfald fra de store vinduer reflekterer i det farvede glas, der stimulerer sanserne, når man bevæger sig rundt på gangene.

Et design, der får lov at kredse om behovet for Cisco. Der er placeret lækre lounge møbler så der er mulighed for, at invitere gæster ind til et afslappende og uformel sammenkomst eller møde, hvor eksklusivitet og komfort går hånd i hånd i et godt arbejdsmiljø.

Den ellers grå og industrielle bygning bliver med de mange farver og lækre møblementer en arbejdsplads fuld af udtryk, identitet og muligheder. På en arbejdsplads som denne, er det vigtigt at kunne inspirere sine medarbejdere og stimulere deres sanser, så de kan få lov at gøre det de er bedst til, nemlig deres arbejde.

Oplæg 6 Oplæg 6.1 Oplæg 6.2 Oplæg 6.3

Cisco – FOTO: Jesper Sanidad