Behøver det at være så firkantet? Skab et opbevaringssystem der giver liv og samtidig integrerer rummet.

Vægophæng kan monteres på flere måder end bare fladt og firkantet. Man kan lege med dybdestørrelser på hylderne, vinklingen af hylderne og endda funktionen af hylderne. For hvem siger, at de ikke også kan bruges til en smart bænk, hvor der er mulighed for at sidde og samtidig opbevare ting og sager i.

Der er mange måder at give en smart 3D effekt til sine hylder på.

Har du for eksempel set disse firkantede FLIP hylder fra Munk designet by Hviid Damsbo? Den skifter simpelthen form alt efter hvor man ser den fra! Fra den ene side kan det ligne et hexagon og fra den anden side et timeglas. Det giver en fantastisk effekt og integrere rummet på en anderledes og sjov måde.

Oplæg 7 Oplæg 7.1 Oplæg 7.2 Oplæg 7.3 Oplæg 7.4