Jeg oplever tit at opbevaring på en smart måde er et af de større udfordringer, for de kunder jeg besøger. Opbevaring er for mange familier en nødvendighed. Men samtidig kan det være svært at gennemskue, hvor de smarte løsninger på opbevaring er henne så der kommer mere plads til hjemmet.

Ofte er det de meget smalle gange eller stuer, hvor der ikke er mulighed for at sætte nogen vægreol op, ganske enkelt fordi en dør eller et vindue blokerer for muligheden.

Men ved at blænde en af dørene ved hjælp af en større plade, som kan købes i dit lokale byggemarked, har du mulighed for at lave din helt egen smarte og integrerede reol, der kan holde orden på enten dine sko eller bøger.

Det giver altid god opbevaring når en dør blændes og samtidig er det lækkert og gennemført at se på.

Med den nye blændede dør har du mulighed for selv at designe den ved at vælge hvor stor højdeforskellen skal være mellem de forskellige hylder. Det giver en unik mulighed til at skræddersy det til dit opbevaringsbehov.

Rigtig god fornøjelse!

 

En blændende løsning til opbevaring