Jeg er sikkert ikke den eneste, der har bemærket at dagene er blevet kortere og aftenerne føles mere kølige. Efteråret er helt sikkert på vej og forude venter en masse hyggelige stunder i stuerne med ild i pejsen og tændte stearinlys.

Jeg er derfor blevet inspireret af Georg Jensens plaid og puder, der er lavet af 100 % lækkert uld fra New Zealand og Australien. Plaider som disse er fantastiske! De kan hurtig friske din sofa, seng eller stol op med et rent og nordisk udtryk, og samtidig er de praktiske at have liggende fremme på denne årstid. Ulden giver både ekstra varme men tilføjer også et mere rustikt look til rummet.

Du kan således nemt og elegant ændre din stue eller soveværelse fra at være let og sommerlig, til at blive mere efterår- og vinteregnet og tilføje ekstra hygge på en stilfuld måde.

Plaid