Jeg bliver tit spurgt, om jeg ikke har en idé til en opslagstavle. Det med at betrække en tavle med et stykke stof, har de fleste lært – men her er et par super gode ideer, som sikkert kan være til inspiration.
Jeg kan desværre ikke selv tage æren, men jeg kan i hvert fald give den gode idé videre. 
Tænk ud af boksen og brug fx klips du sætter i væggen med søm. Så kan du hænge invitationer et sted og huskesedler et andet sted. Det giver et rigtig godt overblik.
Hvis du vil have et mere rustiks udtryk, så brug enten en træplade eller et stålgitter som selve ophængningsfladen. Så kan du bruge klemmer, bøjler, tegnestifter eller farvet tape til at sætte tingene op med.
Det er ret enkelt at genopfinde opslagstavlen – god fornøjelse 
Tid til et nyt opslag1
Tid til et nyt opslag2
Tid til et nyt opslag3
Tid til et nyt opslag4