Familien Petersen ønskede at få frisket deres køkken op for at give det et mere moderne og nutidigt præg. Første del af opgaven bestod i en overordnet og grundig oprydning af rummet, for at give det mere luft. For at skabe mere ro for øjet satte vi det sorte skabe ind. Det giver mulighed for god plads til opbevaring men samtidig bidrager det med at gøre rummet mere overskueligt.

Gardinerne blev fjernet helt for at give mere lys til rummet, og vi fjernede halvvæggen og monterede en ekstra bordplade på kogeøen. Det gør køkkenet til en mere integreret del af stuen og skaber bedre mere sammenhæng mellem rummene. Nu er det lettere at være sammen selvom en skal lave lektier og en anden laver mad.

Det er lykkedes at få rummet til at virke større og mere indbydende.

Det var en spændende opgave og familien er rigtig glad for det færdige resultat.

#istandsættelse

#køkken

#sammenhæng

#familie

 

FørFamilien Petersen - før

 

Efter

Familien Petersen - efter