Som jeg tidligere har fortalt jer er mine dage meget sjældent ens og gudskelov for det.

Forleden var jeg på inspirationstur ude for at finde accessories til en fotostyling.

På min jagt fandt jeg bl.a. inspiration fra rustikke elementer i naturen og Massimo, som laver de smukkeste tæpper.

Dagen efter min inspirationstur, skulle jeg ud til fotostylingen og have lavet en masse fede og lækre billeder.

Fotoshootet foregik ude i The Silo ved Nordhavn. Det er en utrolig skøn og interessant lokation, men det var godt nok hundekoldt. Der er rivende udvikling ved Nordhavn og The Silo skal være et orienteringsmærke for Københavns nye nabolag ved Nordhavn. Det bliver sjovt at følge udviklingen.

Det færdige resultat fra fotostylingen poster jeg, så snart de er klar.

#The Silo

#Nordhavn

#Massimo tæpper

 

fotoshoot The Silo 1

fotoshoot The Silo 2

fotoshoot The Silo 3

fotoshoot The Silo 4