Moderne stue med store vinduer

Få hjælp til indretning af stuen fra en indretningsarkitekt

Stuen er et af de rum, de fleste gerne vil have til at se pæn ud. Det er der vi sidder og hygger med familien, har gæster på besøg eller slapper af. Og en rodet og umoderne stue er hverken hyggelig, pæn eller afslappende.

Som professionel indretningsarkitekt kan jeg rådgive Jer I hvilken indretning, der får det optimale ud af netop Jeres stue. I samarbejde med Jer, udarbejder jeg et forslag, der matcher Jeres bolig, smag og budget. Kontakt mig endelig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for Jer.

Herunder kan I læse et par tips til at komme udenom forskellige almindelige problematikker når man indretter stue.

Hjælp til indretning af stue

Gode idéer til indretning af lang stue

  • Rumdeler: Opdel rummet for at skabe mere hygge. Lav fx en ende med sofa og hygge, og en ende med spisebord eller kontorplads.
  • God belysning: Når rummet er meget langt, er det ikke nok bare at hænge en lampe i midten. Der skal helst lys helt ud i hjørnerne, så sørg for at sætte nogle fine bordlamper eller gulvlamper op i krogene.

Inspiration til indretning af lille stue

  • Minimal møblering: Hvis stuen er lille, så nøjes med at indrette med de vigtige ting, og gå efter multifunktionelle møbler. Et lille rum virker endnu mindre, hvis der er for mange møbler derinde.

Stue indretning med mange døre

  • Opbevaring rundt om døren: Hvis man har sin stue i et rum med mange døre, kan det være svært at få plads til alle sine møbler. Det kan også være en udfordring at få nok plads til opbevaring. Derfor er det en super god idé at få bygget opbevaring rundt om en dør. Det giver et unikt og moderne udtryk at have en stilet bogreol rundt om døren.
Ideer til indretning af stuen

Idéer til stuen med store vinduer

  • Fritstående møbler: I denne type stue er det vigtigt at have møbler, der kan stå frit, da der ikke er så mange vægge de kan stå op ad. Derfor skal man lige huske at tjekke, om sofaens ryg nu også ser pæn ud.

Inspiration til indretning af stue med skråvægge

  • Udnyt pladsen til opbevaring: Der er en masse spildplads når man har skråvægge, som man lige så godt kan få udnyttet til opbevaring. Der findes en masse forskellige opbevaringsløsninger til skråvægge, som er værd at overveje.

Indretning af stuer med karnap

  • Ekstra hyggekrog: En karnap i stuen kan altid laves til en lille hyggekrog, med en sofabænk og nogle puder.
  • Planter: En anden mulighed er at skabe en tropisk stemning med en masse flotte planter. Der er nemlig ofte super godt lys i en karnap, hvilket mange planter trives godt med.
  • Arbejdsplads: Hvis du skal have en lille kontorplads i stuen, kan du med fordel lave den i din karnap. På den måde bliver den ikke en lige så stor del af selve stueindretningen.
Indretning af stue med store vinduer