Skab i entre med cork låger

De nyeste boligtrends i 2020

Farver i indretningen er blevet en trend

 

Gør din indretning gennemført med de nyeste boligtrends

En af årets boligtrends indenfor indretning, er farver. Vær ikke bange for at bruge farver i din boligindretning. Det at male en væg eller et helt rum i en flot farve, kan give et helt andet udtryk, og er et friskt pust i din boligindretning. Derudover er det nemt at male væggen over igen når der kommer nye boligtrends, som du vil kaste dig ud i.

Boligtrends 2020 for de modige

En af de nyeste boligtrends er at male dørene i samme farve som væggene omkring. Det giver farven lov til at komme til sin ret i din indretning, uden at blive brudt af en stor hvid eller træfarvet flade, som døren jo ellers typisk er.

En anden boligtrend for de modige, er at male loftet i samme farve som væggene. Det kan skabe en hyggelig og anderledes stemning i din bolig, og får virkelig de andre elementer i indretningen, som billeder og loftslamper, til at stå frem.

Nyeste boligtrends
Indretning bolig trends

Bæredygtige boligtrends 2020

 

Indretning med kork er en af 2020's nyeste boligtrends

Kork er både bæredygtigt og billigt, og så kan det virkelig noget. Det er praktisk og dekorativt, og er det perfekte materiale at bruge i din bolig.

Du kan for eksempel bruge kork i din bolig som lyddæmper, ved at sætte det op på væggen, hvor det samtidig kan dekorere og skabe en hyggelig stemning.

Boligtrends med personlighed

Et andet sted man med fordel kan bruge kork som en del af sin indretning, er på møbler. Her er et eksempel på et skab, hvor lågerne er beklædt med kork. Det giver en anden og mere personlig stil i boligen, end hvis det bare havde været sort eller hvidt.

Billeder fra @husdetaljer og @alekmodin på instagram, og © Abstracta og © IKEA

Efterårets boligtrends
Indretning bolig trends