Skab en hjemmearbejdsplads, som opfylder dine behov

København er en by med utallige arbejdspladser, som hver især kan noget forskelligt. Efter mine mange års erfaring som indretningsdesigner har jeg beskæftiget mig med flere former for arbejdspladser – hvad end det er åbne kontorfællesskaber eller lokaler til enkeltmands- eller store virksomheder, og jeg kan derfor bidrage med stor kendskab inden for emnet, hvis du og din arbejdsplads i KBH har behov for indretningshjælp til en god pris. Der findes flere indretningsarkitekter i København, men ikke alle har samme brede viden om indretning, når det både kommer til det erhvervsmæssige og det private aspekt, som det nu kræver, når der er tilføjet en ekstra form for kontor – hjemmekontor. 

Få indretningshjælp af en indretningsdesigner i København

I disse tider arbejder en stor del af befolkningen hjemmefra, og det er derfor vigtigt at have indrettet en hjemmearbejdsplads, som opfylder de behov, du har for at kunne koncentrere dig i mange timer ad gangen, men samtidigt så det passer ind i din private smag, når arbejdspladsen muligvis er blevet en del af stuen eller soveværelset. Jeg har stor erfaring som indretningsarkitekt hos både privat og erhverv og kan derfor skabe en overensstemmelse mellem de to, så det passer til dig og dine behov.

Se også
Greve
Roskilde
Gilleleje