Badeværelset er et rum, hvor du nemt kan finde på nye indretningsprojekter både af stor og mindre kaliber. I dagens opslag vil jeg fokusere på de mindre opgaver, som du kan gå i gang med her i starten af 2020.

Af mange grunde er det en god idé at have lidt dekorative elementer på badeværelset. En af dem er for at nips og andre dekorationer, kan være med til at trække opmærksom væk fra eksempelvis shampooflasker og lignende genstande, som ikke er af dekorativ karakter. Endvidere bringer det personlighed ind på badeværelset, hvilket er positivt, da dette rum måske er det mest kolde rum i sig selv, på grund af dets ofte simple og kliniske udseende.

Mit tip som indretningsarkitekt med adskillige års erfaring i indretning, er at bruge lidt tid på at finde nips, spejle, sæbedispensere og så videre, som komplimentere hinanden og dit badeværelse. Jeg kan godt lide at bringe folks personlighed ind i designet, så tænk eventuelt over, hvad der karakterisere din stil, og hvordan du kan bringe denne i spil.

I det næste opslag vil jeg tage fat i, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt med farver, så hold dig endelig opdateret her på Indret.nu eller på Facebook, Pinterest og Instagram. Hvis du kunne tænke dig et lignende design i dit hjem, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.