Er du på udkik efter noget, der kan gøre din indretning lidt mere rustik og skabe kontrast i hjemmet? Hvis svaret er ja, så kan du med fordel overveje at dekorere en eller flere af hjemmets vægge med kabe.

Kabe er en indfarvet spartelmasse, der giver væggen en flot overflade, der både er fantastisk at se på og røre ved. Kabe er en simpel og meget effektfuld løsning for dig, der ønsker at give hjemmet et mere rustikt, men personligt udtryk. I modsætning til almindelig vægmaling, så giver kabe spartelmassen nemlig hjemmets vægge et levende udtryk. Med kabe får dine vægge en spændende og beundringsværdig overflade, der giver rummet mere personlighed. Kabe findes i et utal af farver, og du kan med sikkerhed finde en farve, der matcher din indretningsstil. Du kan med fordel vælge en kabefarve, der står i kontrast til hjemmets øvrige farvepallette, hvis du ønsker at gøre stilen endnu mere personlig og beundringsværdig.

Desuden kan den rustikke spartelmasse bruges i alle hjemmets rum – selv på badeværelset. Her skal du bare vælge den vandtætte version af den rustikke spartelmasse. Til sidst er det værd at nævne, at kabe giver nogle slidstærke og rengøringsvenlige overflader, der holder i længden og kan klare lidt af hvert.