Til dig der har brug for at dele et større rum lidt op, uden at miste det store lysindfald fra vinduerne, kan det her være løsningen.

Der kan være mange grunde til at dele et rum op, din bedre halvdel har måske en dårlig vane at se fjernsyn med lyden skruet godt op, eller også kan rummet bare i sig selv føles for stort i forhold til de mange funktioner rummet tilbyder. Det kan være meget rart at få rammet det hele lidt ind.

Med denne fede løsning er der rig mulighed for at dele dit rum op uden at gå på kompromis med hverken stil, funktionalitet eller det lækre lysindfald.

Nogen genkender måske løsningen fra de moderne kontorlokaler, hvor dele af mødelokalets vægge består af glas. – Men det giver altså en fantastisk mulighed for at integrere rummet i omgivelserne, uden at det virker tungt og malplaceret. Det samme gælder her – en opdeling af et rum, uden det bliver for tydeligt og for dominerende.

Skærmbillede 2016-07-06 kl. 16.31.20