Uanset om du har en stor entre eller slet ingen, er det altid rart at komme hjem efter en lang dag. Gør det indbydende at komme hjem med en hyggelig, harmonisk og organiseret entré, så du let og hurtigt kan slappe af og genoplade batterierne til næste dag.

I små hjem, hvor man går direkte ind og hvor der i princippet ikke er en entre, kan man ved ændring af sine vægge skabe en selv. Du kan male væggene omkring indgangen i en anden nuance end resten af rummer eller tapetser den ene væg. Dette skaber kontrast og giver en fornemmelse af et nyt rum i rummet. Samtidig giver det en varm og hyggelig modtagelse, når du kommer hjem. Bor du med indgang til stuen eller køkken, så kan du også skabe en entre-fornemmelse ved at bygge en lille mur ved hoveddøren uden at den vil tage for meget plads. Overfor væggen kan du så placere en række knager og andet opbevaring.

Screen Shot 2016-06-08 at 11.56.53 AM